Kauai dag 3: Waimea Valley - Reisverslag uit Kapaahu, Verenigde Staten van Robin & Marissa - WaarBenJij.nu Kauai dag 3: Waimea Valley - Reisverslag uit Kapaahu, Verenigde Staten van Robin & Marissa - WaarBenJij.nu

Kauai dag 3: Waimea Valley

Blijf op de hoogte en volg Robin & Marissa

23 Juli 2012 | Verenigde Staten, Kapaahu

Vanochtend hadden we vroeg de wekker staan om naar Waimea Canyon State Park te rijden en daar de Waimea vallei te bekijken vanuit het uitzichtpunt bovenop deze berg. De rit hier naartoe was echter 2 uur. Om 11 uur in de ochtend waren we uiteindelijk op dit punt aangekomen. Gelukkig was het helder in de vallei en hadden we een heel mooi uitzicht.

Hierna zijn we naar het meest westelijke punt van het eiland gereden, Polihale State Park. Hiervoor hebben we onze huurauto op de proef gesteld door 6 km over off road zand/steen weggetjes te rijden. Op den duur zagen we een auto die zich had vast gereden in de zandweg waar wij ook op zaten. Toen hebben we de auto maar geparkeerd en zijn we naar de kust gelopen. In tegenstelling tot de rest van het eiland was hier een enorm breed zandstrand. Het strand eindigde met enorme bergen in de zee.

Nadat we een frisse duik hadden genomen in het zeewater bij Polihale State Park (en een snelle lunch bij de Mac) zijn we terug gereden naar het zuid-oosten. Hier was een tropische botanische tuin. We konden in het begin van de tuin rondlopen. Maar een groot deel zou een stuk verderop liggen, waar je alleen via een treintje kan komen. Helaas was de laatste trein al vertrokken. Misschien komen we hier van de week dus nog wel terug.

Terug even langs de supermarkt gereden voor ons avond eten (pizza!!). En daarna nog even heerlijk gerelaxed langs het zwembad. Nu is het tijd om die pizza's op te gaan eten :-)

• 23 Juli 2012 - 10:25

Ans:

Het is prachtig allemaal. Wat maken jullie een hoop leuke, mooie, bijzondere dingen mee. Heerlijk.

• 23 Juli 2012 - 20:02

Anita:

Hoi vakantiegangers,
    Klinkt allemaal erg goed! Leuk om jullie verhaaltjes te lezen :)
    Veel plezier nog daar, geniet ervan!
    Groetjesss

• 27 Juli 2012 - 22:06

Pauline:

McDonalds... pizza... kan wel merken dat jullie vakantie hebben ;)