We zijn er bijna!!
Door: Robin & Marissa
Blijf op de hoogte en volg Robin & Marissa
15 Juli 2012 | Verenigde Staten, Lomita Park
's Ochtens door mijn ouders afgezet bij Brussel. Het inchecken en de vlucht verliepen soepel. Uiteindelijk één uur eerder geland op Philedelphia. Daarna door de douane. Je krijgt daar een kort verhoor van iemand van de douane. We moesten om de beurt naar voren komen. Marissa kreeg eerst allemaal vragen, ook wat ik voor mijn werk doe (leg dat maar eens uit in het engels). Vervolgens ging hij mij dezelfde vragen stellen om te controleren of het hetzelfde was.
Op de luchthaven van Philedelphia gegeten en vervolgens konden we weer gaan boarden voor onze vlucht naar San Francisco.
Vlucht naar San Francisco verliep goed. Een beetje turbulentie onderweg maar uiteindelijk precies op de geplande tijd geland.
In San Francisco hadden we de koffer zo te pakken, alleen het hotelbusje duurde wel heel lang. Uiteindelijk een taxirit naar het hotel in San Francisco. Daar aangekomen zij we meteen ons bed ingedoken.
S Ochtends weer om 5 uur lokale tijd opgestaan op weg naar het vliegveld voor de vlucht naar Hawaii. We heben heerlijk geslapen, Jetlag valt mee. Net ontbeten op het vliegveld. En over enkele minuten gaan we boarden voor onze vlucht naar Hawaii!
15 Juli 2012 - 15:01
Ans:
Blij dat het allemaal goed verlopen is. Duurt lang maar daar krijg je straks dan ook veel moois voor terug. Geniet met volle teugen. -
16 Juli 2012 - 18:07
Anita:
Een heeeele fijne vakantie!! Geniet ervan :)